Ця страва точно не залишить вас байдужими!
Пропонуємо вам супер-рецепт запіканки з яйцем.
Складові:
- Капуста – 500 г
- Сметана – 160 г
- Яйце – 4 шт
- Борошно цільнозернове – 160 г
- Зелень – за смаком
- Кунжут – 100 г
- Розпушувач – 10 г
- Сіль за смаком
Приготування
Капусту очищаємо і рубаємо тонкими смужками за допомогою гострого ножа.
Зелень подрібнюємо і додаємо до капусти.
Готуємо заливку: в ємності змішуємо яйце, сметану, борошно, сіль, розпушувач і спеції.
Ретельно збиваємо все віночком або міксером.
У форму, яку потрібно попередньо змастити олією і злегка присипати борошном або сухарями, викладаємо всю порцію капусти.
Заливаємо вміст форми яєчно-сметанною сумішшю і присипаємо насінням кунжуту.
Випікаємо запіканку близько 30 хвилин в добре розігрітій духовці. Смачного!