Інгредієнти
- 2 кг баклажанів,
- 1 кг помідорів,
- 6 солодких перчин,
- 2 гострі перчини,
- 2 головки часнику,
- 1 ст. ложка солі,
- 2 ст. ложки цукру,
- 2 ст. ложки оцту,
- зелень.
Приготування
Баклажани порізати кружечками, посолити і на годину відставити.
Помідори, солодкий і гострий перець, часник перемолоти, додати 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, варити 15 хв, наприкінці додати 2 ст. ложки оцту і зелень.
Баклажани підсмажити. У стерилізовані банки (0,5 л) покласти заправку, далі баклажани і так шарами до верху. Стерилізувати 30 хв. Виходить 6 баночок по 0,5 л.
Джерело: Сім’я і дім