Баклажани консервовані по-грузинськи (смажені)

Інгредієнти

  • 2 кг баклажанів,
  • 1 кг помідорів,
  • 6 солодких перчин,
  • 2 гострі перчини,
  • 2 головки часнику,
  • 1 ст. ложка солі,
  • 2 ст. ложки цукру,
  • 2 ст. ложки оцту,
  • зелень.

Приготування

Баклажани порізати кружечками, посолити і на годину відставити.

Помідори, солодкий і гострий перець, часник перемолоти, додати 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, варити 15 хв, наприкінці додати 2 ст. ложки оцту і зелень.

Баклажани підсмажити. У стерилізовані банки (0,5 л) покласти заправку, далі баклажани і так шарами до верху. Стерилізувати 30 хв. Виходить 6 баночок по 0,5 л.

Джерело: Сім’я і дім

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Баклажани консервовані по-грузинськи (смажені)