Чоловіки люблять жінок за те, ким вони себе почувають поряд з нею

Багато «кавалерів» у свій час намагалися пояснити, чому не склалося їхнє сімейне життя і, як правило, були непереконливі. Ходили навколо так близько і несли нісенітниці. Розмінювалися на дрібниці, зсипали подробиці мідяками в кишені, і не бачили головного.

Один скаржився, що колишня дружина не носила високі підбори і сукні. Натомість красувалася в армійський берцах, джинсах і стриглася мало не під нуль.

Другий ніс ахінею щодо захоплення Донцовою і балаканини по телефону. Що занадто часто провідувала свою дорогоцінну матусю і так само безглуздо округляла, як теща, рот.

Татів друг нарікав на відсутність гарячого обіду і жирні ножі. Що дуже поправилася, схудла, опікає, ігнорує, перестала за собою стежити або прописалася в салонах краси.

Насправді це все блохи. Головне те, що поруч з такою жінкою він відчуває себе голодним, дурним, маминим синочком, невдахою, нецікавим, непривабливим.

Один навіть стверджував, що не міг перебувати вдома. Гнітило все: стіни, запах кави, слова. Тільки навряд чи здатні пригнічувати спільно вибрані шпалери і гравюри, куплені за півціни. Пригнічує те, що жінка транслює. Атмосфера, настрій, її ставлення.

Ти дала мені той обсяг захоплення і визнання.

Мій чоловік колись зізнався: «Ти дала мені той обсяг захоплення і визнання, в якому я відчайдушно потребував. До цього намагався витягнути щось подібне з двох-трьох жінок, а це, виявляється, під силу одній».

Одного разу мене консультувала дуже розумна дама щодо обкладинок для книг. Відомий ілюстратор, художник анімаліст. Сама в цей момент сиділа нечесана, хоча на годиннику вже перевалило за п’ять вечора, і доїдала з каструлі, на мій погляд, злегка кислий суп.

Підлога, липка від сто разів розлитого чаю, намертво приклеїла мої гостьові капці. В раковині небезпечно накренився посуд тижневої давності. На столі – недоїдки, гребінець з клоком волосся, дамська сумка і навіть устілка чобота. Покінчивши із справами, поскаржилася, що в особистому житті повний «нуль», і трапляються одні слабаки:

— І начебто на перший погляд багатий, з бізнесом, але на піку наших відносин втрачає все. Потім, підібравши хвіст, збігає, і подібне відбувалося вже тричі.

Вона не бачила жодних закономірностей і не розуміла, що «женихи» тікають, виблискуючи п’ятами, щоб врятувати себе.

Чоловіки люблять нас не за вміння складати словники та ікебани. Не за знання основ Біблії, мистецтво, каліграфію, маскування, фехтування і приготування голубців. Не за здібності виконувати еротичні танці і вести світські бесіди.

Вони люблять нас за свій внутрішній мікроклімат.

За те, ким вони себе почувають поряд: героями або боягузами, опорами або ганчірками, королями або комедіантами.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чоловіки люблять жінок за те, ким вони себе почувають поряд з нею