Ідеї ​​простих і смачних закусок на будь-який смак

Будь-яка господиня, безсумнівно, намагається здивувати гостей оригінальністю свого святкового столу. Ми вирішили поділитися з Вами декількома ідеями смачних і швидких в приготуванні закусок. Гості залишаться в захваті!

Ніжний закусочний рулет з лаваша, вершкового сиру, червоної риби і авокадо (авокадо можна замінити свіжим огірком). Використовуючи лаваш, можна приготувати безліч різних рулетів, поекспериментувавши з начинкою.

Закуска з скибочок ковбаси, сирного сиру і оливок. Розкладаємо скибочки салямі і змащуємо сиром. Можна додати перець, огірок або зелень. Для затвердіння сиру, готову закуску ставимо в холодильник на 2 години. Все, закуска готова, а її смак не може не порадувати.

Закусочний рулет з шинки. Цю закуску можна назвати універсальною, тому як кожен може приготувати її на свій смак, наповнивши улюбленою начинкою або салатом.

Наприклад, з шинкою дуже добре поєднується салат з консервованого ананаса, тертого, твердого сиру і яйця, заправленого майонезом.

Закуска на чіпсах. Ця закуска виглядає досить ефектно. Поєднуйте інгредієнти і кожен раз у вас вийде новий смак.

Найбільш вдалий варіант — сирна заправка. Для цього потрібно змішати тертий сир, терте яйце і трохи часнику. Заправити все майонезом і прикрасити зеленню або оливками.

Закуска — «Пряні крекери». Готується ця закуска дуже швидко і без особливих витрат. Просто беремо улюблені крекери і викладаємо на них улюблений салат. Все — красиво і смачно!

Закусочні тарталетки. Тут можна дати волю своїй уяві. Начинкою для тарталеток може послужити, салат з кукурудзи і крабових паличок. Дуже добре підійде курячий салат з волоськими горіхами.

Просто підключіть до прикраси свого столу трохи фантазії і будь-який простий інгредієнт в Ваших руках може стати приголомшливою закускою, яка здивує не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і смаком!

Смачного!

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ідеї ​​простих і смачних закусок на будь-який смак