Лечо без оцту – консервація на зиму

Робимо закрутки на зиму. Така страва, буде спокійно стояти всю зиму, якщо зможе, адже вона дуже смачна і закінчується швидше від інших салатів та зимової консервації.

Інгредієнти

  • Помідори – 3 кг.
  • Перець болгарський – 1 кг.
  • Морква – 1 кг.
  • Олія – 200 мл.
  • Сіль – 2 ст.л.
  • Цукор – 200 г.

Приготування

Моркву миємо та чистимо, ріжемо соломкою. Помідори перемелюємо на м’ясорубці. Перець чистимо від зерняток, ріжемо соломкою.

Олію виливаємо у каструлю і коли добре прогріється, висипаємо моркву, помішуючи смажимо 30 хвилин, до м’якості.

Додаємо змелені помідори, сіль та цукор, після закипання варимо 20 хвилин, періодично помішуючи.

Додаємо порізаний перць, варимо 20 хвилин після закипання. Готове зварене лечо розлити у стерильні банки, закрутити, перевернути вверх дном і вкутати ковдрою.

Джерело: Смакота

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Лечо без оцту – консервація на зиму