«Мама дитини не здала гроші»: У харківській школі дівчинку змусили дивитися, як її однокласники їдять торт

У Харкові у ЗОШ №151 ученицю 6 класу на святкуванні поставили перед дошкою, сказавши, що торта для неї немає, тому що “мама не здала грошей”. Батьки та представники комітету обурилися інцидентом, у мережі щодня з’являються гнівні коментарі.

Згодом учитель цієї школи Євгеній Товстолуг прокоментував ситуацію. Він заявив, що на зборах нібито вирішили купити порційний торт і тістечка. Гроші здали всі, окрім мами однієї учениці:

“Вона принципово не здає гроші на жодні потреби класу. В інші свята батьки купували великий цілий торт і, коли різали, давали і їй шматок за рахунок інших дітей. Цього разу все було порційне”, – виправдався Євгеній Товстолуг.

Матір дівчинки Наталія Добриніна додала: класний керівник не дозволила учениці піти додому зі святкування, а торт не був порційний – кожному мало дістатися по 2 шматки. Жінка також зазначила, що не хоче здавати щоразу різні суми, адже збір уже перейшов всі можливі межі здорового глузду, передає ZNAJ.UA.

Фото торта, який викликав бурхливий скандал у мережі Facebook оприлюднила журналістка Мар’яна П’єцух:

“Дитину примусили залишитися дивитися, як інші діти їдять торт. Їй не дали. Пишуть, що активістка з батьківського комітету є водночас вчителькою в школі, тобто так мстилася за всю школу. Не знаю, наскільки щира ця мама, але вона пише, що гроші здавала, доки збір коштів не дійшов до абсурду. Наприклад, щомісяця по 50 гривень на якийсь солодкий стіл, тобто з класу 1,5 тисячі щомісяця на такі уродські торти? Підозрюю, що якась мамочка з числа активісток промишляє в себе на кухні цими жахливими на вигляд тортами, і робить на цьому бізнес. Мама після сліз доньки вдома сказала, що скаржитиметься на знущання над дитиною. Найсмішніше, що розголос стався не завдяки їй, а вчителю інформатики, який паралельно керує фондом школи”, – коментує журналістка.

Учениця, якій того самого дня відмовили в солодощах, була настільки пригнічена, що просто закрилася у вбиральні, аж доки “чуже свято” не закінчиться.

Джерело: gazeta.ua

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Мама дитини не здала гроші»: У харківській школі дівчинку змусили дивитися, як її однокласники їдять торт