Подивіться, що зараз відбувається в Києві! Зеленський почав діяти….

Володимир Зеленський дійсно подумує про те, щоб висунути свою кандидатуру на президентських виборах в березні наступного року. Політологи підтверджують, що Зеленський дійсно зустрічається з політконсультантами, проводить зустрічі з політтехнологами, а також фактично почав медіакампанії в свою підтримку.

Цілком можливо, що недавні результати соціологічних досліджень, згідно з якими Зеленський претендує на вихід у другий, підштовхнув відомого коміка піти на вибори і скласти конкуренцію Петру Порошенко в боротьбі за вихід у другий тур. “Вести” дізналися, наскільки реальний варіант, при якому Зеленський стане кандидатом в президенти, а також про те, як комік готується до майбутньої кампанії.

Про те, що Зеленський зустрічається з політконсультантами, відкрито заявив в соцмережах політолог Віктор Андрусів. “У мене було кілька зустрічей з ним і з його командою.

Такі зустрічі продовжують час від часу відбуватися. На них я був присутній в якості експерта і директора аналітичного центру, разом з іншими експертами і консультантами. Ми обговорюємо загальні речі, ділимося прогнозами ситуації та оцінками. Це все! Чому Зеленський проводить такі зустрічі? Тому що політика для нього є новою областю, і він спілкується з людьми, які в ній розбираються “, – заявив Андрусів.

Підтвердив цю інформацію і політолог Володимир Фесенко, якому, як він сам говорив, про політичні амбіції говорили діючі народні депутати.

“Якби я був безпосередньо знайомий з Володимиром Зеленським та входив в його штаб, то міг би вам однозначно відповісти так чи ні. Я можу робити висновки тільки по сукупності тієї інформації, яку маю. І згідно з цією інформацією можу сказати, що на 99% – так, у Зеленського є плани брати участь у виборах. Стовідсотково я не можу сказати, тому що знову-таки це може сказати сам Зеленський або люди, які тісно його оточують “, – говорить Фесенко.

Крім того, за словами Фесенка, Зеленський вже навіть підбирає собі команду в штаб і навіть почав неформальну кампанію. “Переговори ведуть, команда формується – я про це чув. Тому дана інформація підтверджується “, – говорить Фесенко.

Політтехнологи підтверджують, що Зеленський активно витрачається на борди. Відомо, що в багатьох містах України вже проплачені рекламні борди з гаслом “Я не жартую”. Крім того, Зеленський напевно проводить рекламну кампанію, як промоушн своїх шоу і серіалів на телеканалі 1 + 1. За словами Фесенка, неофіційна виборча кампанія Зеленського вже стартувала.

Примітно також, що старт нового сезону серіалу «Слуга народу» постійно переноситься. Тепер вже на березень, при цьому дата фіналу серіалу збігається з початком першого туру голосування.

“Плюс реклама підтверджує, що неформально він уже почав свою передвиборну кампанію. На відміну від того ж Вакарчука це майже напевно підтверджує його участь у виборах “, – говорить Фесенко.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Подивіться, що зараз відбувається в Києві! Зеленський почав діяти….