За цим рецептом можна приготувати багато різних десертів, причому швидко і просто.
Інгредієнти
- 1 пачка вафель
- желе або банан
Крем
- 1: 100 г кокосу
- 10 ст. ложок молока
- 250 г масла
- 100 г пудри
Крем
- 2: 1 п. крекеру коричного
- 1,5 скл. води
- 3–4 ст. ложки какао
- ваніль
- 1 скл. цукру
Приготування
Приготувати 1 п. желе, залити у форму. Приготувати крем 1: кокос запарити гарячим молоком. Збити масло з пудрою, додати кокос, перемішати, змастити ним 2 вафлі, відкласти.
Приготувати крем 2: зварити сиром з цукру, ванілі, какао і води. Коли почне кипіти, кинути змелений на порошок крекер, добре вимішати і нехай трошки вистегне. Намастити кремом 2 вафлі.
На коричневі вафлі покласти вафлі з кокосовим кремом, покласти смужку желе і згорнути рулетом.
Можна замість желе класти всередину банан. До коричневого крему додавати горіхи та родзинки. Готувати з одним із кремів.