Салат «Новорічний ліс» з курячою грудкою, сиром і печерицями

Коли мова йде про новорічні свята, одна з перших асоціацій, що виникають у нас, — ялинка. А якщо вже вона росте в лісі, то і салат на святковий стіл необхідний відповідний! Пропонуємо приготувати салат до святкового столу «Новорічний ліс». Замість майонезу можна використовувати натуральний йогурт. Пікантність салату додасть кілька зубчиків часнику.

Інгредієнти для приготування:

  • Куряче філе — 400 г;
  • Помідори — 2 шт, середнього розміру;
  • Сир — 150-200 г, твердий;
  • Гриби печериці — 250 г, консервовані;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Часник — 2-3 зубчики;
  • Майонез — за смаком;
  • Сіль, перець — за смаком;

Кроки приготування:

Куряче філе відварити, витягнути з бульйону, остудити, нарізати невеликими кубиками. Мариновані печериці порізати на половинки або четвертинки, в залежності від їх розміру.

Помідори нарізати кубиками. Цибулю дрібно нарізати, залити окропом і промити проточною водою для видалення зайвої гіркоти. Сир натерти на тертці.

Всі інгредієнти салату змішати, додати часник, пропущений через прес. Заправити майонезом, посолити за смаком, перекласти в салатницю. Перед подачею салат охолодити. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Салат «Новорічний ліс» з курячою грудкою, сиром і печерицями