автор – @voitofrukt
Складові:
- Яйце куряче – 3 шт
- Цукор – 140 г
- Масло вершкове – 140 г
- Борошно – 240 г
- Апельсин – 1 шт (середній)
- Розпушувач – 1 ч л
- ванілін
Збити яйця з цукром в пишну піну. Додати розтоплене, але злегка охолоджене вершкове масло. З апельсина зняти цедру на дрібній тертці і вичавити сік (у мене вийшло приблизно 50 мл), додати до тіста і перемішати.
Всипати просіяне з розпушувачем борошно і ванілін. Гарненько перемішати. Можна трохи збити міксером на низькій швидкості.
Викласти у формочки і запікати в розігрітій до 190 ° С духовці приблизно 20-25 хв. Готово!