Страви з бабусиної скрині: КАРТОПЛЯНІ ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ

Старовинний рецепт картопляних пиріжків з капустою тепер майже не знають молоді господині. Така страва підійде і в піст, адже капусту для начинки можна потушкувати на олійці. Проте, щоб краще смакувало, рекомендую приготувати капусточку за рецептом Нашої Куховарні. Але головна особливість цього перепису, це можливість приготувати бабусину страву і пригадати найприємніші дні дитинства. Як то кажуть, їси пиріжок, а відчуття такі, ніби маленькою у бабусі на кухні гостюєш. Тож, готуємо  смакоту з дитячих спогадів.

Для приготування потрібно: На 1 л вареної картоплі: 3-4 ст.л. борошна, 4-5 ст.л. крохмалю, сіль та перець. Для начинки тушкована капуста.

Відварити картоплю, потовкти та охолодити. Холодну картоплю пропустити ще раз через м’ясорубку.

Додати борошно, крохмаль, сіль та перець.

Замісити однорідне, не надто туге тісто.

Формуємо кульки.

Зліпити пиріжки, начиняючи тушкованою капустою.

Кожну сторону пиріжка старатись зробити рівненькою, щоб зручніше було смажити.

Готові пиріжечки смажити на олії з обох боків до золотистого кольору.

До готових смаколиків ідеально підійде сметанка або тушковані гриби.

Автор: Наша Куховарня

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Страви з бабусиної скрині: КАРТОПЛЯНІ ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ