Всього 20 хвилин — і смачні яблучні булочки готові

Не вірите, що можна за 20 хвилин напекти цілий деко смачних булочок?

Так, це реально! Випічка готується просто і швидко, виходить ніжною, ароматною, без дріжджів і довгого ліплення. Начинка не ховається всередині булочки — вона змішується з основою і рівномірно розподіляється по тісту.

Основні інгредієнти:

  • Борошно — 500 грамів
  • Цукор — 120 грамів
  • Вершкове масло — 200 грамів
  • Яблука — 4 штуки
  • Яйце — 4 штуки
  • Розпушувач — 1 чайна ложка
  • Ванілін — 1 пакетик

Як готувати:

Збити яйця, додати розтоплене вершкове масло, додати, помішуючи, цукор і ванілін.

Додати борошно з розпушувачем невеликими порціями, потім порізати яблука кубиками і всипати в тісто.

Деко застелити пергаментом, викласти ложкою тісто, відступаючи між булочками по 5 сантиметрів.

Розігріти духовку до 200 градусів, випікати булочки 15 хвилин.

Все, випічка готова! Смачного! Діліться рецептом з друзями — їм сподобається!

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Всього 20 хвилин — і смачні яблучні булочки готові