Кабачки в кетчупі чилі на зиму

Немає нічого приємнішого, ніж холодним зимовим вечором дістати з антресолі баночку хрустких гострих кабачків. Щоб доставити собі таке задоволення, досить вже сьогодні приділити пару годин і закрити кілька баночок кабачків в кетчупу чилі

СКЛАДОВІ

  • Кабачки 4 кг
  • Трави для консервації (кріп, хрін, листя вишні) 1 пучок
  • Часник 1 головка

Для маринада:

  • Вода 1,5 л
  • Цукор 1 склянка
  • Сіль 2 ст.л.
  • Оцет 9% 250 мл
  • Кетчуп чилі 250 мл

Приготування

У підготовлені і простерилізовані банки розкладаємо вимиті трави для консервації і часник, нарізаний часточками.

Кабачки миємо, нарізаємо кільцями або півкільцями і закладаємо в банки дуже щільно.

Готуємо маринад

У каструлі змішуємо кетчуп, сіль і цукор. Додаємо воду, оцет і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і доводимо маринад до кипіння.

Ще киплячим маринадом заливаємо банки з кабачками, закриваємо кришками і стерилізуємо банки.

Джерело: Smachno.ua

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кабачки в кетчупі чилі на зиму