Молитва за чоловіка – найсильніша молитва люблячої жінки

Молитва дружини

Господи, допоможи мені стати гарною дружиною. Я розумію, що не зможу зробити це без Твоєї допомоги. Визволи мене від егоїзму, нетерпіння і дратівливості і перетвори їх в любов, прийняття і смиренність.

Звільни мене від поганих звичок і поганого настрою, від грубих слів і бажання захиститися, дай мені доброту, лагідність, вірність, м’якість і навчи мене стримувати емоції. Вилікуй моє серце від жорстокості та зламай стіну ворожнечі між мною і моїм чоловіком. За матеріалами wаy2self

Дай мені нове серце і сотвори в ньому любов, мир і радість. Я не можу сама впоратися зі своїми слабкостями і поганими рисами характеру, тільки Ти можеш змінити мене.

Покажи мені гріх в моєму серці, особливо по відношенню до мого чоловіка. Я прошу вибачення за те, що не любила і не поважала його належним чином; за те, що злилася на нього, критикувала його і була злопам’ятною. Допоможи мені позбавитися від образи, гніву і розчарування і пробачити його так, як можеш прощати тільки Ти – повністю, без всяких нагадувань про минуле.

Зроби так, щоб я зуміла зцілити свій шлюб, принести в нього світ. Відроди між мною і чоловіком здорове спілкування і спаси нас від відчуження; поведи нас від порога, за яким починається розлучення.

Допоможи мені стати помічницею і другом чоловіку. Допоможи мені зробити наш будинок мирним, спокійним місцем, куди він завжди буде повертатися з радістю. Навчи мене піклуватися про себе, щоб залишатися привабливою для нього. Допоможи мені стати повною сил, багатою інтелектуально, душевно і духовно. Допоможи мені стати жінкою, якою він міг би пишатися як дружиною.

Допоможи мені приймати мого чоловіка таким, яким він є, і не намагатися змінити його. Я розумію, що він не може стати абсолютно іншою людиною, але в той же час я сподіваюся на чудові зміни в ньому, які можеш створити лише Ти. Змінюй його так, щоб це було йому на користь. Я повністю визнаю, що жоден з нас не досконалий і ніколи не буде таким. Тільки Ти, Господь, здійснений, і я сподіваюся, що Ти допоможеш нам наблизитися до досконалості.

Навчи мене молитися за чоловіка і зроби мова моєї молитви істинним мовою любові. Якщо наша любов пoмeрла, воскреси її. Покажи мені, що є справжня любов, і навчи проявляти її так, щоб мій чоловік зміг відчути це.

Створи єдність між нами, щоб ми у всьому мали згоду. Зроби так, щоб ми стали однією командою і припинили змагатися один з одним або боротися за незалежність; навчи нас працювати разом, не помічаючи промахів і слабкостей один одного, заради великого блага нашого подружнього союзу. Навчи нас прагнути до миру і бути опорою одне одного. Так будемо ми «з’єднані в однім розумінні та в думці одній».

Я молюся про те, щоб наша відданість Тобі і один одному зростала з кожним днем. Допоможи моєму чоловікові стати главою дому, згідно Твоєму велінню. Навчи мене підтримувати і поважати його і допомагати йому виконувати свій обов’язок глави сім’ї. Допоможи мені розуміти бажання його серця і розділяти його думку. Відкрий мені його устремління і потреби. Показовий мені можливі проблеми ще до їх появи. Вдихни життя в наш шлюб.

Господи, зроби мене іншою людиною. Навчи мене по-новому, оптимістично дивитися на життя. Навчи мене дивитися на нього іншими очима, наповни моє серце нової любов’ю, новим співчуттям і новим бажанням. Зроби так, щоб я стала гідною дружиною.

Джерело: Сім’я і дім

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Молитва за чоловіка – найсильніша молитва люблячої жінки